Designvärldens mest tidlösa apa


Köp den hos Åhlens.se för 3.999 kr

Inredningspresenter är alltid en bra idé till någon som fyller 50 år. Antagligen är hemmet hemma hos någon som är uppåt 50 år så gott som komplett. Det kan vara på sina plats att i så fall tänka mer i termer av detaljer eller kompletteringar snarare än att köpa en ny soffa till den som fyller 50.

När det kommer till inredningsdetaljer som presenter så kan man säga att det är två tips som gäller. Köp något som passar till personen. Det är tips som är hugget i sten. För det andra handlar det om att köpa något som man misstänker att 50åringen skulle ha svårt att unna sig själv när den själv är ute och inredningsshoppar.

Den här lilla träapan är en riktigt designklassiker och syns i allt från filmer till reklamer titt som tätt. Den är designad av den danska designern Kau Bojesen. Den är verkligen fylld med karaktär! Tidigare har den existerat i en klassisk variant om cirka 20 cm och en större variant. Nu finns den i denna tappning. En 28 cm stor mellanvariant.

Den här typen av prylar är nog inte så vanligt att en som fyller 50 skulle köpa till sig själv. Där med är det en perfekt 50årspresent till den som är intresserad av design och då kanske mer klassisk design. Det här är en stilfull träfigur men samtidigt lekfull i sin uppenbarelse.

Den här lilla apan är tillverkad för hand i ett äkta danskt träsvarveri. Så vi snackar inte om något massproducerat gods här inte. Detta är kvalitet ända ut i fingerspetsarna!

Om du är förtjust i denna lilla apa men desto mindre förtjust i den relativt saftiga prislappen så misströsta inte. Den finns i mindre utföranden också till en lite mindre peng.

Köp den hos Åhlens.se för 3.999 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *