Övernattning på Sveriges lyxigaste spa

Köp upplevelsen hos LiveIt.se för 2.495 kr

Är det snart dags att fylla 50 år så är det också dags att avverka några riktiga klassiker inom Sveriges gränser. Vissa personer har aldrig varit norr om Gävle. Andra tror att Skåne tillhör Danmark. För dessa är det dags att vidga vyerna! Att bo på ett av Sveriges mest anrika hotell, det vill säga Grand hotell i Saltsjöbaden är ett sätt att vidga dessa vyer. Det här är nämligen inte vilket hotell som helst.

På Grand hotell i Saltsjöbaden sitter historien i väggarna. Här undertecknades Saltsjöbadsavtalet 1938 vilket betytt mycket för det arbetsliv som 50-åringen erfarit. Bara en sån sak!

Att bo på hotell är vardag för vissa. Ofta handlar det då om små rum med mycket stress runt omkring i samband med jobb. Det här hotellet är så långt ifrån stress man kan komma. Den som fyller 50 år vill säker förlänga firandet lite grann. Då är en sådan här upplevelsepresent perfekt då den du firar kan bestämma helt själv när denne vill åka och bo på hotellet.

I denna upplevelse ingår en övernattning för 2 personer med champagne vid ankomst. Efter det vänta en spa-upplevelse utöver det vanliga. Hotellet står för badrockar. Efter en god natts sömn så väntar såklart en dignande frukostbuffé. Eftersom spa:et är inomhus så går det att åka när som helst, helt oberoende av säsong.

Om du ger bort denna upplevelse så får du både historia, avkoppling och lyxig övernattning i ett. Vilken 50-åring skulle tacka nej till det? Varför inte ge bort övernattning tillsammans med någon annan upplevelse i Stockholm?

Köp upplevelsen hos LiveIt.se för 2.495 kr

1 tanke på “Övernattning på Sveriges lyxigaste spa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *