Ansiktsbehandling hemma: Startkit

Köp detta startkit hos Skinroller.co

799 kr

Att fylla 50 är en stor milstolpe i livet, som kan väcka många tankar och funderingar. Man kanske börjar märka av allt mer att man åldras, vilket kan upplevas som båda positivt och negativt. För det är ju ett faktum som inte går att bortse från: ju fler år vi lever på denna jord, desto mer märks det på vår kropp och vår hälsa. Många börjar därför i 50-årsåldern att känna av ett ökat behov av att ta hand om sig själva och sitt välbefinnande. En del börjar trappa ned på jobbet, andra skaffar en kolonistuga. Men för att uppnå mer njutning och balans i vardagen behöver förändringen inte vara fullt så stor – det kan räcka med att stå en liten extra stund i badrummet varje dag och pyssla om sig själv.

ansiktsbehandling


Här kommer detta startkit för microneedling in som den perfekta 50-årspresenten: ett verktyg för att enkelt kunna göra lyxiga ansiktsbehandlingar i hemmet. Kitet innehåller en skinroller, som med hjälp av små nålar påskyndar hudens kollagentillverkning. Detta ger en frisk och smidig hy, som framstår som mer välmående och ungdomlig. Tack vare det medföljande serumet med hyaluronsyra kan extra fukt slussas ned i hyn, vilket minskar fina linjer och rynkor som annars kan uppstå i en torr hy.


Detta är en utmärkt gåva till den nyblivna 50-åring, kvinna som man, som önskar prioritera sig själv mer och få ett fräschare ansikte på köpet. Allt utan att behöva slösa tid och pengar på salongsbehandlingar, eftersom magin sker hemma i badrummet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *