En helikoptertur som 50-åringen aldrig kommer att glömma

Det brukar skojas en hel del om 50-årskrisen: en klassiker är bilden av den nyblivna 50-åringen som köper en dyr sportbil, skiljer sig och skaffar en betydligt yngre partner. Skämt av detta slag kan absolut fungera någon gång då och då, men börjar de inte bli lite uttjatade?

Kanske är det dags för en uppdaterad bild av den moderna 50-åringen, en som stämmer mer överens med hur de flesta kanske känner sig. Inte sällan handlar det om att man finner en ökad trygghet i sig själv, man vet vad man vill och har dessutom mer tid över för att ägna sig åt just det. Många prioriterar återhämtning och livskvalitet, istället för fartfyllda upplevelser och sökande efter kickar. 

helikopter
Bjud på en helikopterresa till 50-åringen. Foto: Pixabay

Mot bakgrund av detta, vad passar väl bättre som 50-årspresent än en mäktig helikoptertur? Att få flyga högt ovan marken, och njuta av en fantastisk utsikt, är något som ger perspektiv på flera sätt. Här handlar det om en upplevelse av att sväva ovanför land och hav, och kunna blicka ned på det vanliga livet där nere. En unik möjlighet att få uppleva något nytt, i ett lugnt och tryggt format. 

Upplevelsen köps via Happy-Day och kan genomföras på flera olika orter i landet. Välj 50-åringens hemort, eller kombinera presenten med en hotellövernattning i en ny stad att gå på upptäcksfärd i. Oavsett vilket du väljer kommer detta att bli en gåva som din kära 50-åring kommer att minnas i många år framöver. 

Köp upplevelsen hos Happy-Day.se för 1.495 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *