En klocka för hälsa och rörelse


Köp klockan hos DustinHome.se för 2.590 kr

När någon fyller 50 är det en del som förändras i livet. Är det något som vid denna tid börjar bli än viktigare att hålla koll på så är det att man rör sig och tränar ordentligt. Det handlar då inte bara om rena träningspass utan också om hur man rör sig till vardags.

Det här är en mycket populär klocka från Garmin som är mycket mer än en vanlig armbandsklocka. Modellen heter Garmin vivoactive 3 och den är gjort för att sitta på armen alla vakna timmar (vissa har den till och med på natten). Det är en smartklocka med mängder av funktioner.

Utöver att detta är en utmärkt pulsklocka som hjälper till att optimera träningen genom att mäta till exempel hur långt man springer eller cyklar så är det också en hälsopartner som är med i vardagen. Här finns det riktigt fiffiga enkla funktioner så som stegräknare, hur mycket du klättrat under dagen, stressmätare, kaloriintag med mera.

Det här är helt enkelt en 50 årspresent till den som behöver hålla koll på sin kropp och mer där till. Det blir allt trendigare med denna typ utav smartklocka och många på arbetsplatsen skulle säkert vilja utmana en 50åring i hur många steg man kan gå under en vecka. Superkul!

Klockan kommer med 15 förinstallerade appar för olika sporter (till exempelyoga, simning och löpning). Batteritiden är diger, upp till 7 dagar. Tiden förkortas en aning om du slår på GPS-läget. Då räcker klockan i ungefär ett halvt dygn. 

Den här 50 årspresenten hamnar utan i kategorin av presenter som kräver något av födelsedagsbarnet. Det kan vara både uppskattat (ge nya insikter) men har man otur kan det framstå som lite väl hurtigt. Håll upp fingret i luften och känn vart åt vindarna blåser innan du slår till på denna lyxiga vardagspartner till klocka. 

Köp klockan hos DustinHome.se för 2.590 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *