Klimatsmart, snygg lampa

Köp denna lampa hos Lampgallerian.se för 699 kr

Att man allt oftare hör talas om klimatet är kanske inte så förvånande. Allt tyder på att vi behöver släppa ut mindre växthusgaser för att jorden ska må bra framöver. Något som hänger med i detta är att både folk som får presenter och de som ger bort presenter vill att presenten i sig ska vara klimatsmart. Att ta emot något på sin födelsedag ska helt enkelt inte vara förknippat med dåligt samvete.

Det här är en riktigt stilig och trendig lampa från Lampgallerian som passar utmärkt att ge till någon som fyller 50 år. Betongfoten är designad av Tove Adman och gjuten i Järna strax söder om Södertälje. Om man ser till var i Sverige vår befolkning är koncentrerad så skulle man kunna kalla de för mitten av Sverige. Lika nära till alla konsumenter! En av de viktigaste aspekterna med klimatsmarta produkter är att de transporteras så kort sträcka som möjligt. Här är en lampa gjord i Sverige som dessutom håller riktigt hög designnivå.

Vem kan då uppskatta en lampa? Vilken 50 årsfirare som helst skulle man kunna säga. Men den här passar nog bäst hemma hos någon med lite mer stilren smak. Det är en mogen, avskalad design som kräver sin plats. Men samtidigt är det en väldigt enkel lampa. Förslagsvis passar den bra till att lysa upp i en bokhylla eller kanske i ett hörn som hamnat lite i skymundan.

Att ge bort en lampa är en bra present. De flesta kan få in en ny lampa någonstans i sitt hem eller byta ut någon gammal lampa som tjänat ut sin tid. Just den här lampan levereras utan ljuskälla (det vill säga själva glödlampan) så det kan vara i sin ordning att komplettera presenten med en sådan. Förslagsvis en riktigt energisnål!

Köp denna lampa hos Lampgallerian.se för 699 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *