Ett par riktigt bra knivar åt mästerkocken

Köp Global Knivset om 3 delar från KitchenTime.se för 1.995 kr

I allt för många hem blir de där halvbilliga köksknivarna från IKEA trokänare i år efter år utan att bytas ut. Hos vissa kanske de får en slipning då och då men blir snabbt lika slöa igen. Med det här setet med riktigt fina knivar från Global kommer känslan inför matlagningen för alltid att förhöjas.

Till skillnad från vad många tror är det inte de vassa knivarna man skär sig på. De slöa knivarna har lättare att halka med kniveggen mot råvaran och vips så är olyckan framme. Detta vill alla undvika!

Det här är inte vilka knivar som helst. I setet ingår kockkniv, grönsakskniv, skalkniv och en allkniv som passar till det mesta. Med dessa knivar kommer vilken 50-åring som helst kunna skära lövtunna rödlöksbitar med precision! Vem vill inte kunna stila med det?
Det sägs att smaksinnet förädlas med åldern. Det blir lättare att uppskatta mer komplexa smaker och det går att njuta av nya dimensioner i matlagningen. Med de här knivarna kommer den 50-åring du firar kunna nå nya höjder i köket. De kommer kanske inte förändra smakerna på maten men de kommer göra det enklare att laga mat.

Sist med inte minst är detta set riktigt snyggt också. Kanske har det bidragit till att göra detta set till den storsäljare som det är i dag. Ges med fördel bort tillsammans med ett stiligt knivställ om den som du firar inte redan har ett sådant. Och glöm inte att även de finaste av knivar måste slipas även de! Ta en titt på något slipverktyg att ge bort på samma gång?

Köp Global Knivset om 3 delar från KitchenTime.se för 1.995 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *