Streama i fantastisk upplösning – det är dags nu

Köp den hos DustinHome.se för 2133 kr

Det sägs att det har hänt mer inom media- och underhållningsbranschen de senaste 5 åren än de föregående 15 åren. Det är stor risk att den som fyller 50 år fortfarande uppfattar det som standard med en platt-tv med tillhörande tv-antenn eller digitalbox. Det är dags att väcka denna slumrande 50-åring från denna dröm!

Med hjälp av den här lilla lådan från Apple som går under namnet Apple TV 4K 64GB kan du hjälpa 50-åringen att gå från det traditionella tv-tittandet och in i den nya erans tv där filmer, serier och tv-program streamas precis när du vill. Anslut boxen till internet, signa upp på ett par abonnemang (eller gratistjänster) och börja titta direkt i tv:n. Apple TV 4K styrs enkelt via fjärrkontroll och i riktigt skarp 4K-upplösning.

Att kolla på film och tv är något som 50-åringen (förhoppningsvis) nu har lite mer tid över till efter att ha lämnat intensiva år bakom sig med eventuell familjebildning och karriärsklättring. I så fall är det här en mycket bra present.

Apple TV 4K funkar ihop med många bra streamingtjänster och är liten och smidig. Ja, den syns knappt. Så hemma hos den mer stilrena 50-åringen är det här en diskret liten inredningsdetalj.

Den här presenten är liten men kommer ge 50-åringen många år av riktigt högkvalitativ mediaunderhållning. En 50-årspresent som passar många!

Köp den hos DustinHome.se för 2133 kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *